🎉 Vóór 23:45 besteld, morgen in huis
🎉 60 dagen retouren
🎉 € 2,95 verzending (gratis vanaf € 50)
🎉 Laagste prijsgarantie
🎉 95% beveelt ons aan (Gemiddelde 9.1)

Viking Kostuums Voor Vrouwen

Er zijn maar weinig dingen waar je de blikken van de andere sekse gegarandeerd op je gericht weet als bij Viking kostuums voor vrouwen. Omdat verzet zinloos is en er wel gekeken moet worden Dat is biologisch nu eenmaal zo geregeld. Vrouwen begrijpen dat niet altijd maar als er een dame is een spannend pakje langs komt lopen gaan je ogen er onherroepelijk op af voor een nadere inspectie. Daar is niets tegen te beginnen en dat moet je ook helemaal niet willen.

In Viking Kleding Voor Vrouwen ben je niet te kloppen

Zo was ik laatst op een themafeest. Dat zag ik een hele fijne verschijning rondlopen. Ze droeg een Viking kostuum voor vrouwen en zag er spetterend uit. Uiteraard had ze zichzelf uitgedost met allerlei leuke accessoires zoals een hakbijl, een kralenketting en een helm met van die horens. Maar dat Viking kostuum deed het hem. Ik dat zo'n pakje bij bijna alle vrouwen wel goed staat. Dat komt omdat het dames iets heel stoers geeft. De warrior look. Het is de onweerstaanbare combinatie van het uiterlijk van een strijder enerzijds en het tonen van vrouwelijkheid anderzijds. Want of het nu carnaval is of een ander feest: dames komen prima weg met zo'n outfit.

Het huishouden ga je echt niet meer doen met een Viking Pak Voor Vrouwen

Twee jaar geleden was ik carnaval aan het vieren in het Zuiden des lands. Ik geloof dat het in Helmond was. Ik had heel erg goed mijn best gedaan en had een te gekke outfit aan en zag eruit als een gangster. Maar mijn vriendin die dus als Viking gekleed ging kreeg alle aandacht. Nou ben je als meisje of vrouw natuurlijk sowieso al in het voordeel. Maar nu was het verschil helemaal opvallend. Terwijl zij tot diep in de nacht aan het hossen was heb ik toen maar uit ellende de bar opgezocht om mijn heil daar te beproeven. Dat ging overigens heel aardig en vanaf mijn plek aan de bar kon ik mijn kleine Noormannetje, of -vrouwtje, gelukkig goed zien.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
84 artikel(en)

84 artikel(en)

Er zijn maar weinig dingen waar je de blikken van de andere sekse gegarandeerd op je gericht weet als bij Viking kostuums voor vrouwen. Omdat verzet zinloos is en er wel gekeken moet worden Dat is biologisch nu eenmaal zo geregeld. Vrouwen begrijpen dat niet altijd maar als er een dame is een spannend pakje langs komt lopen gaan je ogen er onherroepelijk op af voor een nadere inspectie. Daar is niets tegen te beginnen en dat moet je ook helemaal niet willen.

In Viking Kleding Voor Vrouwen ben je niet te kloppen

Zo was ik laatst op een themafeest. Dat zag ik een hele fijne verschijning rondlopen. Ze droeg een Viking kostuum voor vrouwen en zag er spetterend uit. Uiteraard had ze zichzelf uitgedost met allerlei leuke accessoires zoals een hakbijl, een kralenketting en een helm met van die horens. Maar dat Viking kostuum deed het hem. Ik dat zo'n pakje bij bijna alle vrouwen wel goed staat. Dat komt omdat het dames iets heel stoers geeft. De warrior look. Het is de onweerstaanbare combinatie van het uiterlijk van een strijder enerzijds en het tonen van vrouwelijkheid anderzijds. Want of het nu carnaval is of een ander feest: dames komen prima weg met zo'n outfit.

Het huishouden ga je echt niet meer doen met een Viking Pak Voor Vrouwen

Twee jaar geleden was ik carnaval aan het vieren in het Zuiden des lands. Ik geloof dat het in Helmond was. Ik had heel erg goed mijn best gedaan en had een te gekke outfit aan en zag eruit als een gangster. Maar mijn vriendin die dus als Viking gekleed ging kreeg alle aandacht. Nou ben je als meisje of vrouw natuurlijk sowieso al in het voordeel. Maar nu was het verschil helemaal opvallend. Terwijl zij tot diep in de nacht aan het hossen was heb ik toen maar uit ellende de bar opgezocht om mijn heil daar te beproeven. Dat ging overigens heel aardig en vanaf mijn plek aan de bar kon ik mijn kleine Noormannetje, of -vrouwtje, gelukkig goed zien.