🎉 60 dagen retouren
🎉 € 4,95 verzending (gratis vanaf € 50)
🎉 Laagste prijsgarantie
🎉95% beveelt ons aan (Gemiddelde 9.3)

Second Skin Jumpsuits

Je weet precies hoe het gaat lopen als je je voorneemt om iets heel anders aan te gaan trekken op een verkleedfeestje dan de rest. Het maakt niet uit welk thema het feestje heeft of wat men aldaar precies gaat aantrekken in jouw second skin jumpsuit ben je het onderwerp van gesprek. Natuurlijk is het het allerleukst als iedereen in het net gaat en er heel erg chique uitziet. Dat zijn de leukste momenten op een second skin jumpsuit aan te trekken. Want zie jij jezelf al staan in de foyer van een classy theater of soortgelijk gebouw, omringd door lange gewaden en smokings, terwijl jij in een second skin loopt? Een jumpsuit? Nee toch? Daarom is het juist zo grappig en moet je dat vooral wel doen.

Ik was afgelopen filmfestival te Utrecht te gast in bij de uitreiking van de Gouden Kalveren. Dan worden filmmakers gelauwerd om hun creatieve hoogstandjes en dat wordt georganiseerd in een ambiance van glitter, glamour, spotlights en rode lopers. Van tevoren wist ik natuurlijk dat iedereen in het net was. Daarom kon ik het niet nalaten om een jumpsuit aan doen. Ik koos voor een tweede vel die mij eruit deed zien alsof ik juist geen vel had. Een seco9nd skin met de print van spierweefsel droeg ik. Alsof ik gefileerd was.

De reacties op mijn outfit ware zeer divers. Omdat de jumpsuit je hele lijf inclusief je hoofd bedekt, vonden sommigen het angstaanjagend echt eruit zien. Dat was natuurlijk super grappig. Anderen reageerden juist tegenovergesteld en kwamen niet meer bij van het lachen toen ze me zagen. Want ik zag er natuurlijk ook potsierlijk uit tussen al dat feestelijk geklede volk. Als ik me niet gehuld wist in een kostuum van top tot teen zou ik me wellicht opgelaten voelen. Maar dat was dus niet het geval. Uiteindelijk heb ik zelfs meerdere keren de landelijke pers gehaald vanwege mijn second skin. Die foto's bewaar ik uiteraard.

FAQ Second Skin Jumpsuits

Verkopen jullie ook goedkope Second Skin Jumpsuit?

Bij Feestkleding 365 hebben wij voor ieder wat wils. Ben jij op zoek naar betaalbare Second Skin Jumpsuits? Dat ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben Second Skin Jumpsuits in verschillende soorten en maten en diverse prijsstellingen.

Waar kan je Second Skin Jumpsuits kopen?

Bij Feestkleding 365 kun je hier de leukste Second Skin Jumpsuits online kopen. Profiteer van de voordelen. Hier vind je de leukste, de goedkoopste, de nieuwste en de hipste - want wij hebben het meeste uitgebreidde assortiment van heel het land. Het complete assortiment vindt je hier. Bestel vóór 23:45 en je hebt volgende dag in huis.

Ik heb Second Skin Jumpsuits nodig, hoe snel heb ik het dan in huis?

Bij Feestkleding 365 bestel je tot 23:45, en heb je je nieuwe Second Skin Jumpsuit morgen* al in huis. Bovendien heb je 2 maanden (60 dagen) de tijd om te kijken of het je past en of het je leuk staat. Niet goed? Geld terug.

Wat is de leukste Second Skin Jumpsuit?

Is jouw outfit nog niet compleet, en wil jij graag schitteren op dat dat leuke feestje? Ben jij op zoek naar de allerleukste Second Skin Jumpsuits? Je vindt de allerleukste hier, bij Feestkleding 365.

free-shipping
Meer informatie
big-groups
Meer informatie
fast-delivery
Meer informatie
lowest-price
Meer informatie
free-returns
Meer informatie
home-delivery
Meer informatie
customer-service
Meer informatie
free-returns
Meer informatie
1 artikel(en)

1 artikel(en)

Je weet precies hoe het gaat lopen als je je voorneemt om iets heel anders aan te gaan trekken op een verkleedfeestje dan de rest. Het maakt niet uit welk thema het feestje heeft of wat men aldaar precies gaat aantrekken in jouw second skin jumpsuit ben je het onderwerp van gesprek. Natuurlijk is het het allerleukst als iedereen in het net gaat en er heel erg chique uitziet. Dat zijn de leukste momenten op een second skin jumpsuit aan te trekken. Want zie jij jezelf al staan in de foyer van een classy theater of soortgelijk gebouw, omringd door lange gewaden en smokings, terwijl jij in een second skin loopt? Een jumpsuit? Nee toch? Daarom is het juist zo grappig en moet je dat vooral wel doen.

Ik was afgelopen filmfestival te Utrecht te gast in bij de uitreiking van de Gouden Kalveren. Dan worden filmmakers gelauwerd om hun creatieve hoogstandjes en dat wordt georganiseerd in een ambiance van glitter, glamour, spotlights en rode lopers. Van tevoren wist ik natuurlijk dat iedereen in het net was. Daarom kon ik het niet nalaten om een jumpsuit aan doen. Ik koos voor een tweede vel die mij eruit deed zien alsof ik juist geen vel had. Een seco9nd skin met de print van spierweefsel droeg ik. Alsof ik gefileerd was.

De reacties op mijn outfit ware zeer divers. Omdat de jumpsuit je hele lijf inclusief je hoofd bedekt, vonden sommigen het angstaanjagend echt eruit zien. Dat was natuurlijk super grappig. Anderen reageerden juist tegenovergesteld en kwamen niet meer bij van het lachen toen ze me zagen. Want ik zag er natuurlijk ook potsierlijk uit tussen al dat feestelijk geklede volk. Als ik me niet gehuld wist in een kostuum van top tot teen zou ik me wellicht opgelaten voelen. Maar dat was dus niet het geval. Uiteindelijk heb ik zelfs meerdere keren de landelijke pers gehaald vanwege mijn second skin. Die foto's bewaar ik uiteraard.

FAQ Second Skin Jumpsuits

Verkopen jullie ook goedkope Second Skin Jumpsuit?

Bij Feestkleding 365 hebben wij voor ieder wat wils. Ben jij op zoek naar betaalbare Second Skin Jumpsuits? Dat ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben Second Skin Jumpsuits in verschillende soorten en maten en diverse prijsstellingen.

Waar kan je Second Skin Jumpsuits kopen?

Bij Feestkleding 365 kun je hier de leukste Second Skin Jumpsuits online kopen. Profiteer van de voordelen. Hier vind je de leukste, de goedkoopste, de nieuwste en de hipste - want wij hebben het meeste uitgebreidde assortiment van heel het land. Het complete assortiment vindt je hier. Bestel vóór 23:45 en je hebt volgende dag in huis.

Ik heb Second Skin Jumpsuits nodig, hoe snel heb ik het dan in huis?

Bij Feestkleding 365 bestel je tot 23:45, en heb je je nieuwe Second Skin Jumpsuit morgen* al in huis. Bovendien heb je 2 maanden (60 dagen) de tijd om te kijken of het je past en of het je leuk staat. Niet goed? Geld terug.

Wat is de leukste Second Skin Jumpsuit?

Is jouw outfit nog niet compleet, en wil jij graag schitteren op dat dat leuke feestje? Ben jij op zoek naar de allerleukste Second Skin Jumpsuits? Je vindt de allerleukste hier, bij Feestkleding 365.