Menu

Piercings

Met een piercing van Feestkleding 365 hoor je pas echt bij de bad guys. Zo tel je pas echt mee, op dat indrukwekkende Gangsters & Geteisem verkleed feest.

Als je in een boeven kostuum naar een speciaal thema feest wilt gaan, dan heb je volop keuze. Ga maar eens kijken in onze webshop, dan begrijp je meteen wat ik bedoel. Van een grappige Zware Jongens pak voor dat te gekke Strip & Cartoon thema feest, tot een exclusief Al Capone kostuum voor een speciaal Drank & Drugs verkleed feest, het kan allemaal. Man, wat een keuze!

Maar vind je deze kleding toch echt te oppervlakkig, en wil je echt in de goot belanden op dat feest, dan kun je beter voor een crimineel stoer pak of jurk gaan, met de bijbehorende asccessoires. En dan hebben we het over een stoere piercing, eventueel aangevild met tattoos, in de vorm van plakplaatjes.

Zeker weten dat deze accessoires hun werk doen. Want je bent in zo'n compleet pak heer en meester op dat te gekk feest. Die mooie vrouw in pimp kleding houdt het al snel voor gezien als jij binnen komt, en dat meisje in haar heksen kleding gaat er op haar bezemsteel vliegensvlug vandoor...

Lees verder Lees minder
3 artikel(en)

3 artikel(en)

Niet kunnen vinden wat je zocht?Bekijk deze categorieën eens
Kettingen
Kettingen
250 producten
Halsbanden
Halsbanden
233 producten
Oorbellen
Oorbellen
111 producten
Armbanden
Armbanden
97 producten
Polsbanden
Polsbanden
87 producten
Ringen
Ringen
64 producten
Medaillons
Medaillons
9 producten
Enkelbanden
Enkelbanden
3 producten
Crucifixen
Crucifixen
2 producten