Menu

Paus Kostuum

Om een paus kostuum uit de webshop van Feestkleding 365 te dragen, hoef je echt niet Roomser dan de Paus te zijn. Helemaal niet zelfs! Want echt iedereen kan een leuke avond hebben op dat verkleed feest in deze mooie paus verkleedkleding!

Inderdaad, om een exclusief paus kostuum te dragen met carnaval hoef je zelfs geen katholiek te zijn. Elke ketter kan zo'n te gekke Roomse outfit gewoon in onze webwinkel bestellen. En daarna met carnaval of op een ander te gek Rooms verkleed feest genieten van het rijke Roomse leven dat de katholieke Kerk te bieden heeft!

Een goed begin is het halve werk, en dat is ook het geval met deze bijzondere paus jurk. Want een ding staat vast: in deze bijzonder mooie paus kleding zie je er nu eenmaal goed uit. Er komt echt iemand binnen op dat feest, in dit exclusieve paus pak.

Iedereen heeft respect voor je, in dit paus kostuum. Dus echt niet alleen die jongens en meisjes in sprookjeskleding, maar ook die foute mannen en vrouwen in hun stoere gangster kleding, boeven kostuum en andere foute feestkleding. En jij doet nergens moeilijk over vanavond. Want met z'n allen maken jullie er een super mooi feest van!

Lees verder Lees minder
10 artikel(en)

10 artikel(en)

Niet kunnen vinden wat je zocht?Bekijk deze categorieën eens
Priesterkleding
Priesterkleding
56 producten
Non Kostuum
Non Kostuum
49 producten
Monnik Kostuum
Monnik Kostuum
38 producten
Jozef Kleding
Jozef Kleding
18 producten
Maria Kleding
Maria Kleding
12 producten
Eva Kostuum
Eva Kostuum
11 producten
Jezus Kostuum
Jezus Kostuum
11 producten
Adam Kleding
Adam Kleding
3 producten
Geestelijke Kostuum
118 producten
Pastoor Kostuum
56 producten
Pater Kostuum
44 producten
Predikant Kostuum
19 producten
Rabbijn Kostuum
5 producten
Rozenkrans
5 producten