Menu

Muziekinstrumenten

Met instrumenten van Feestkleding 365 geef jij de toon aan, op dat te gekke verkleed feest! En dat voelt bijzonder goed! Dat wordt dus een hartstikke leuk verkleed feest.

Je hoeft natuurlijk niet per se accessoires bij een outfit te bestellen. Maar een leuk hippie kostuum is pas echt compleet, als je er een paar te gekke muziekinstrumenten bij bestelt. Want als je hippie zegt, zeg je Woodstock! En op Woodstock werd de mooiste muziek gemaakt. Daarvoor heb je dus wel muziekinstrumenten nodig... Trouwens, met een pretsigaret erbij, wordt die muziek ook steeds mooier!

En welk kostuum, pak, jurk of andere kleding je aantrekt op dat te gekke hippie feest, dat mag je helemaal zelf weten. Van Joan Baez tot The Who en van Jefferson airplane tot Joe Cocker, het is allemaal mogelijk!

En reken maar dat als jij de toon zet op dat te gekke feest de andere mannen en vrouwen al snel volgen... Want later heeft ook dat sexy meisje in haar mooie jaren 70 kleding een muziekinstrument aangeschaft, terwijl die jongen in Flower Power kleding a snel volgt. Tja, zo gaat dat. Je hebt nu eenmaal trendsetters en trendvolgers, dat geldt ook voor muziekinstrumenten... En deze keer ben jij de trendsetter!

Lees verder Lees minder
35 artikel(en)

35 artikel(en)

Niet kunnen vinden wat je zocht?Bekijk deze categorieën eens
Kledingstukken
Kledingstukken
7251 producten
Hoofddeksels
Hoofddeksels
1090 producten
Maskers
Maskers
877 producten
Sieraden
Sieraden
526 producten
Wapens
Wapens
329 producten
Handschoenen
Handschoenen
245 producten
Accessoiresets
Accessoiresets
218 producten
Brillen & Lenzen
Brillen & Lenzen
194 producten
Boa's
Boa's
39 producten
Riemen
Riemen
37 producten