🎉 Vóór 23:45 besteld, morgen in huis
🎉 60 dagen retouren
🎉 € 2,95 verzending (gratis vanaf € 50)
🎉 Laagste prijsgarantie
🎉 95% beveelt ons aan (Gemiddelde 9.1)

Michael Jackson Handschoenen

Ooit ben ik met Carnaval de kroeg uitgeschopt. Als je dan op de keien ligt medio februari in wat natte sneeuw en in het donker denk je bij jezelf dat je je wel eens beter hebt gevoeld. De reden dat ik eruit werd gegooid was dat ik als een superster verkleed inclusief Michael Jackson handschoenen verkleed ging. Ik had een pruik met subtiel, krullend lang haar, een grote overdreven zonnebril en een gleufhoed op. Verder had ik een zwarte broek aan met veel te korte pijpen met daaronder glittersokken en een soort instappers die je alleen notoire bordeelbezoekers wel eens ziet dragen. Nou wil ik niet meteen zeggen dat de lezers hier op deze nette website weten hoe bordeelbezoekers eruit ziet, maar neem nu maar van mij aan dat bordeelbezoekers ook zulke schoenen dragen.

Afijn. Verder had ik alles goed voorbereid. Zelfs de Moonwalk had ik tot in perfectie onder de knie. De binnenkomst die middag in het cafe was dan ook nog best succesvol verlopen. Ik had namelijk gevraagd of iemand anders de deur van de kroeg openhield zodat ik achterwaarts naar binnen kon Moonwalken. Het ging echt heel soepel en eenmaal bij de bar hield ik halt om een biertje te drinken. Daarna ging het mis. Zoals je wellicht gemerkt zult hebben was ik verkleed als Michael Jackson. En hoewel de echte niet pleegde te drinken had ik al een baar bakkies op en werd overmoedig. Ik wurmde me tussen de menigte door naar de bar en klom daar bovenop. Overmoedig door de glazen pils besloot ik heel hard en met hoge toon te gillen en met de knieen geknikt in mijn kruis te graaien. Dat ging dus een stap te ver. Men vond het overdreven en bovendien niet geloofwaardig. Ik verpestte het feest zo klonk het. De druppel die volgens menigeen de emmer deed overlopen was het feit dat ik geen Michael Jackson handschoenen droeg. Michael droeg altijd van die witte dunne handschoentjes en had zelfs exemplaren die waren belegd met glinsterende diamanten of andere edelstenen.

De volgende dag ben ik terug gegaan. Dit keer met de witte handschoenen. Ik ben niet op de bar geklommen maar heb we geschreeuwd en in mijn eigen kruis gegrepen. En men vond het schitterend! Ik heb de hele avond staan dansen en gratis bier gekregen.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
2 artikel(en)

2 artikel(en)

Ooit ben ik met Carnaval de kroeg uitgeschopt. Als je dan op de keien ligt medio februari in wat natte sneeuw en in het donker denk je bij jezelf dat je je wel eens beter hebt gevoeld. De reden dat ik eruit werd gegooid was dat ik als een superster verkleed inclusief Michael Jackson handschoenen verkleed ging. Ik had een pruik met subtiel, krullend lang haar, een grote overdreven zonnebril en een gleufhoed op. Verder had ik een zwarte broek aan met veel te korte pijpen met daaronder glittersokken en een soort instappers die je alleen notoire bordeelbezoekers wel eens ziet dragen. Nou wil ik niet meteen zeggen dat de lezers hier op deze nette website weten hoe bordeelbezoekers eruit ziet, maar neem nu maar van mij aan dat bordeelbezoekers ook zulke schoenen dragen.

Afijn. Verder had ik alles goed voorbereid. Zelfs de Moonwalk had ik tot in perfectie onder de knie. De binnenkomst die middag in het cafe was dan ook nog best succesvol verlopen. Ik had namelijk gevraagd of iemand anders de deur van de kroeg openhield zodat ik achterwaarts naar binnen kon Moonwalken. Het ging echt heel soepel en eenmaal bij de bar hield ik halt om een biertje te drinken. Daarna ging het mis. Zoals je wellicht gemerkt zult hebben was ik verkleed als Michael Jackson. En hoewel de echte niet pleegde te drinken had ik al een baar bakkies op en werd overmoedig. Ik wurmde me tussen de menigte door naar de bar en klom daar bovenop. Overmoedig door de glazen pils besloot ik heel hard en met hoge toon te gillen en met de knieen geknikt in mijn kruis te graaien. Dat ging dus een stap te ver. Men vond het overdreven en bovendien niet geloofwaardig. Ik verpestte het feest zo klonk het. De druppel die volgens menigeen de emmer deed overlopen was het feit dat ik geen Michael Jackson handschoenen droeg. Michael droeg altijd van die witte dunne handschoentjes en had zelfs exemplaren die waren belegd met glinsterende diamanten of andere edelstenen.

De volgende dag ben ik terug gegaan. Dit keer met de witte handschoenen. Ik ben niet op de bar geklommen maar heb we geschreeuwd en in mijn eigen kruis gegrepen. En men vond het schitterend! Ik heb de hele avond staan dansen en gratis bier gekregen.