🎉 60 dagen retouren
🎉 € 4,95 verzending (gratis vanaf € 50)
🎉 Laagste prijsgarantie
🎉95% beveelt ons aan (Gemiddelde 9.3)

Michael Jackson Handschoenen

Ooit ben ik met Carnaval de kroeg uitgeschopt. Als je dan op de keien ligt medio februari in wat natte sneeuw en in het donker denk je bij jezelf dat je je wel eens beter hebt gevoeld. De reden dat ik eruit werd gegooid was dat ik als een superster verkleed inclusief Michael Jackson handschoenen verkleed ging. Ik had een pruik met subtiel, krullend lang haar, een grote overdreven zonnebril en een gleufhoed op. Verder had ik een zwarte broek aan met veel te korte pijpen met daaronder glittersokken en een soort instappers die je alleen notoire bordeelbezoekers wel eens ziet dragen. Nou wil ik niet meteen zeggen dat de lezers hier op deze nette website weten hoe bordeelbezoekers eruit ziet, maar neem nu maar van mij aan dat bordeelbezoekers ook zulke schoenen dragen.

Afijn. Verder had ik alles goed voorbereid. Zelfs de Moonwalk had ik tot in perfectie onder de knie. De binnenkomst die middag in het cafe was dan ook nog best succesvol verlopen. Ik had namelijk gevraagd of iemand anders de deur van de kroeg openhield zodat ik achterwaarts naar binnen kon Moonwalken. Het ging echt heel soepel en eenmaal bij de bar hield ik halt om een biertje te drinken. Daarna ging het mis. Zoals je wellicht gemerkt zult hebben was ik verkleed als Michael Jackson. En hoewel de echte niet pleegde te drinken had ik al een baar bakkies op en werd overmoedig. Ik wurmde me tussen de menigte door naar de bar en klom daar bovenop. Overmoedig door de glazen pils besloot ik heel hard en met hoge toon te gillen en met de knieen geknikt in mijn kruis te graaien. Dat ging dus een stap te ver. Men vond het overdreven en bovendien niet geloofwaardig. Ik verpestte het feest zo klonk het. De druppel die volgens menigeen de emmer deed overlopen was het feit dat ik geen Michael Jackson handschoenen droeg. Michael droeg altijd van die witte dunne handschoentjes en had zelfs exemplaren die waren belegd met glinsterende diamanten of andere edelstenen.

De volgende dag ben ik terug gegaan. Dit keer met de witte handschoenen. Ik ben niet op de bar geklommen maar heb we geschreeuwd en in mijn eigen kruis gegrepen. En men vond het schitterend! Ik heb de hele avond staan dansen en gratis bier gekregen.

FAQ Michael Jackson Handschoenen

Wat is de leukste Michael Jackson Handschoenen?

Is jouw outfit nog niet compleet, en wil jij graag schitteren op dat dat leuke feestje? Ben jij op zoek naar de allerleukste Michael Jackson Handschoenen? Je vindt de allerleukste hier, bij Feestkleding 365.

Verkopen jullie ook goedkope Michael Jackson Handschoenen?

Bij Feestkleding 365 hebben wij voor ieder wat wils. Ben jij op zoek naar betaalbare Michael Jackson Handschoenen? Dat ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben Michael Jackson Handschoenen in verschillende soorten en maten en diverse prijsstellingen.

Waar kan je Michael Jackson Handschoenen kopen?

Bij Feestkleding 365 kun je hier de leukste Michael Jackson Handschoenen online kopen. Profiteer van de voordelen. Hier vind je de leukste, de goedkoopste, de nieuwste en de hipste - want wij hebben het meeste uitgebreidde assortiment van heel het land. Het complete assortiment vindt je hier. Bestel vóór 23:45 en je hebt volgende dag in huis.

Ik heb Michael Jackson Handschoenen nodig, hoe snel heb ik het dan in huis?

Bij Feestkleding 365 bestel je tot 23:45, en heb je je nieuwe Michael Jackson Handschoenen morgen* al in huis. Bovendien heb je 2 maanden (60 dagen) de tijd om te kijken of het je past en of het je leuk staat. Niet goed? Geld terug.

free-shipping
Meer informatie
big-groups
Meer informatie
fast-delivery
Meer informatie
lowest-price
Meer informatie
free-returns
Meer informatie
home-delivery
Meer informatie
customer-service
Meer informatie
free-returns
Meer informatie
2 artikel(en)

2 artikel(en)

Ooit ben ik met Carnaval de kroeg uitgeschopt. Als je dan op de keien ligt medio februari in wat natte sneeuw en in het donker denk je bij jezelf dat je je wel eens beter hebt gevoeld. De reden dat ik eruit werd gegooid was dat ik als een superster verkleed inclusief Michael Jackson handschoenen verkleed ging. Ik had een pruik met subtiel, krullend lang haar, een grote overdreven zonnebril en een gleufhoed op. Verder had ik een zwarte broek aan met veel te korte pijpen met daaronder glittersokken en een soort instappers die je alleen notoire bordeelbezoekers wel eens ziet dragen. Nou wil ik niet meteen zeggen dat de lezers hier op deze nette website weten hoe bordeelbezoekers eruit ziet, maar neem nu maar van mij aan dat bordeelbezoekers ook zulke schoenen dragen.

Afijn. Verder had ik alles goed voorbereid. Zelfs de Moonwalk had ik tot in perfectie onder de knie. De binnenkomst die middag in het cafe was dan ook nog best succesvol verlopen. Ik had namelijk gevraagd of iemand anders de deur van de kroeg openhield zodat ik achterwaarts naar binnen kon Moonwalken. Het ging echt heel soepel en eenmaal bij de bar hield ik halt om een biertje te drinken. Daarna ging het mis. Zoals je wellicht gemerkt zult hebben was ik verkleed als Michael Jackson. En hoewel de echte niet pleegde te drinken had ik al een baar bakkies op en werd overmoedig. Ik wurmde me tussen de menigte door naar de bar en klom daar bovenop. Overmoedig door de glazen pils besloot ik heel hard en met hoge toon te gillen en met de knieen geknikt in mijn kruis te graaien. Dat ging dus een stap te ver. Men vond het overdreven en bovendien niet geloofwaardig. Ik verpestte het feest zo klonk het. De druppel die volgens menigeen de emmer deed overlopen was het feit dat ik geen Michael Jackson handschoenen droeg. Michael droeg altijd van die witte dunne handschoentjes en had zelfs exemplaren die waren belegd met glinsterende diamanten of andere edelstenen.

De volgende dag ben ik terug gegaan. Dit keer met de witte handschoenen. Ik ben niet op de bar geklommen maar heb we geschreeuwd en in mijn eigen kruis gegrepen. En men vond het schitterend! Ik heb de hele avond staan dansen en gratis bier gekregen.

FAQ Michael Jackson Handschoenen

Wat is de leukste Michael Jackson Handschoenen?

Is jouw outfit nog niet compleet, en wil jij graag schitteren op dat dat leuke feestje? Ben jij op zoek naar de allerleukste Michael Jackson Handschoenen? Je vindt de allerleukste hier, bij Feestkleding 365.

Verkopen jullie ook goedkope Michael Jackson Handschoenen?

Bij Feestkleding 365 hebben wij voor ieder wat wils. Ben jij op zoek naar betaalbare Michael Jackson Handschoenen? Dat ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben Michael Jackson Handschoenen in verschillende soorten en maten en diverse prijsstellingen.

Waar kan je Michael Jackson Handschoenen kopen?

Bij Feestkleding 365 kun je hier de leukste Michael Jackson Handschoenen online kopen. Profiteer van de voordelen. Hier vind je de leukste, de goedkoopste, de nieuwste en de hipste - want wij hebben het meeste uitgebreidde assortiment van heel het land. Het complete assortiment vindt je hier. Bestel vóór 23:45 en je hebt volgende dag in huis.

Ik heb Michael Jackson Handschoenen nodig, hoe snel heb ik het dan in huis?

Bij Feestkleding 365 bestel je tot 23:45, en heb je je nieuwe Michael Jackson Handschoenen morgen* al in huis. Bovendien heb je 2 maanden (60 dagen) de tijd om te kijken of het je past en of het je leuk staat. Niet goed? Geld terug.