Menu

Detective Kostuum

In een detective kostuum uit onze webshop heb je op elk feest een bijzonder goed excuus om je neus in andermans zaakje(s) te steken...

In een stoer detective pak ben je op een verkleed feest altijd op onderzoek uit, of je nu een simpel gevalletje inbraak op moet lossen, of een zware roofoverval met dubbele moord. In principe is natuurlijk elke feestganger een verdachte, van die jongen in zijn mooie cowboy kleding tot dat meisje in haar stoere ninja kostuum.

Maar laat nou net die mooie vrouw in haar sexy Zuster kostuum of verpleegster kleding de hoofdverdachte zijn in deze zaak. Ze gedraagt zich wel erg verdacht! Je houdt haar niet voor niets al de hele avond in de gaten... En echt niet alleen omdat je haar erg leuk vindt in die sexy witte jurk!

Want het oplossen van deze moeilijke case is een ernsige zaak en dus vereist deze mooie vrouw al jouw aandacht. Man, wat een mooie meid is dat in die erotische kleding! Ze vindt het trouwens vast niet erg dat jij je met haar bezig houdt, want je ziet er erg interessant uit in deze Sherlock Holmes kleding. Zeker met een vergrootglas als accessoire... Zo kun jij haar sexy outfit nog beter zien!

Lees verder Lees minder
44 artikel(en)

44 artikel(en)

Niet kunnen vinden wat je zocht?Bekijk deze categorieën eens
Politiepak
Politiepak
253 producten
Schurken outfit
Schurken outfit
111 producten
Boevenpak
Boevenpak
107 producten
Gevangenispak
Gevangenispak
88 producten
FBI Kleding
FBI Kleding
66 producten
SWAT Kleding
SWAT Kleding
42 producten
Politie Badge
Politie Badge
13 producten
Rechter Kleding
Rechter Kleding
10 producten
Spion Kostuum
Spion Kostuum
5 producten
Bivakmuts
Bivakmuts
5 producten
Politieman Kostuum
252 producten
Agent Kleding
247 producten
Sheriff Kostuum
96 producten
CIA Kleding
66 producten
CSI Kostuum
11 producten