Menu

Bijbelse Kleding

In bijbelse kleding vermaak jij je prima op dat te gekke verkleed feest! Niet alleen die man en vrouw in Adam en Eva kostuum, maar ook die jongen en dat meisje in Jozef pak en Maria jurk hebben een te gek feest!

Ja, het is wat. Als je een bijbels persoon bent, ga je natuurlijk niet zelf je biezen pakken. Jij laat gewoon dat feest naar jou toekomen. Want als Mozes niet naar de berg wil komen, moet de berg maar naar Mozes komen... Geef dus zelf een spetterend feest, in jouw bijzondere bijbelse kleding!

En leidt al die gasten rond in jouw huis. Of leidt ze om de tuin in zo'n grappig Hof van Eden Adam outfit! Echt een pak om te lachen, want het lijkt net of je echt in je blootje op dat verkleed feest rondloopt. En ben je geen vrouw maar een man, dan neem je in een Eva kostuum als grappige accessoire een appel uit de fruitschaal mee.

Of wat dat dacht je van een puike Jezus outfit? Die verkopen we al sinds Jezus Christ Superstar, samen met al die andere Hippie Kleding, Jaren 70 Kleding en Flower Power Kleding. Met mooie accessoires, zoals een doornenkroon, echte Jezus sandalen en een plakbaard maak je de kleding compleet.

Lees verder Lees minder
57 artikel(en)

57 artikel(en)

Niet kunnen vinden wat je zocht?Bekijk deze categorieën eens
Priesterkleding
Priesterkleding
56 producten
Non Kostuum
Non Kostuum
49 producten
Monnik Kostuum
Monnik Kostuum
38 producten
Paus Kostuum
Paus Kostuum
19 producten
Jozef Kleding
Jozef Kleding
18 producten
Maria Kleding
Maria Kleding
12 producten
Eva Kostuum
Eva Kostuum
11 producten
Jezus Kostuum
Jezus Kostuum
11 producten
Adam Kleding
Adam Kleding
3 producten
Geestelijke Kostuum
118 producten
Pastoor Kostuum
56 producten
Pater Kostuum
44 producten
Predikant Kostuum
19 producten
Rabbijn Kostuum
5 producten
Rozenkrans
5 producten