πŸŽ‰ 60 dagen retouren
πŸŽ‰ € 4,95 verzending (gratis vanaf € 50)
πŸŽ‰ Laagste prijsgarantie
πŸŽ‰95% beveelt ons aan (Gemiddelde 9.3)

Grote bestellingen = grote kortingen

Organiseer je een groot gekostumeerd feest, bedrijfsfeest of evenement en ben je op zoek naar feestkleding of carnavalsoutfits? Wil je met een grote groep vrienden (bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest) of carnavalsvereniging samen bestellen om een aantrekkelijke korting te ontvangen?

Dan ben je bij Feestkleding 365 aan het goede adres!

We hebben niet alleen een groot assortiment carnavalskleding, we hebben ook ontzettend veel op voorraad waardoor we ook jouw grote order kunnen invullen. En je kan ons altijd bellen op +31 (0)85-2731941 of mailen via support@feestkleding365.nl voor advies of om de voorraad en de mogelijkheden te checken.

Sterker nog: bij grote aantallen bieden we je hoge korting op jouw bestelling. Zo maak je niet alleen een groot succes van jouw bedrijfsevenement of vrijgezellenfeest, maar kan je ook flink besparen op de kosten.

Als je een grote bestelling plaatst, gelden de volgende kortingen:

  • Vanaf € 250 ontvang je 10% korting
  • Vanaf € 500 ontvang je 15% korting
  • Vanaf € 750 ontvang je 20% korting
  • Boven de € 1.000 maar liefst 25% korting

De bedragen gelden voor het bestelbedrag inclusief BTW voor bestellingen die je in één keer plaatst. Ben je van plan om meerdere bestellingen te plaatsen die tezamen de drempelbedragen te boven gaan, neem dan even contact op. Boven de € 50,00 betaal je bij Feestkleding 365 sowieso géén verzendkosten.