Menu

Tiener Feestkleding

Tiener feestkleding is zeker geen dertien in een dozijn, middle of the road kleding. Dat spreekt voor zich, want als tiener wil je wel eens wat anders dan van die gewone feestkleding die je als kind altijd droeg, omdat je moeder die voor je uitzocht.

Als meisje heb je het dan ook vast helemaal gehad met die eeuwige roze prinsessenjurk met glittertjes en exclusief lijkende kroon. Want als schattig meisje is zo'n roze jurk prima, maar als jonge vrouw kan dat toch echt niet meer. Bovendien... zo'n prinsessenkostuum is natuurlijk best leuk, maar origineel... nou nee!

En al is een heksen jurk al heel wat stoerder, met carnaval of op een ander te gek verkleed feest weet je van tevoren al 100% zeker: je bent niet de enige in zo'n maf Madam Mikmak pak. En dat wil je dus niet! Dus ga je voor speciale tiener feestkleding, zoals een tiener zombie rocker kostuum. Dan ben je niet alleen een opvallende verschijning, je ziet er ook nog eens geweldig uit!

En voor jongens geldt precies hetzelfde: een standaard cowboy kleding of Indianen pak is op zich best OK, maar je kunt er voor jouw gevoel echt niet meer in komen aanzetten op een vet feest. In plaats van een grappig Billy the Kid kostuum, ga je nu dus voor niets minder dan een afschrikwekkend tiener duivels biker kostuum. Want in zo'n te gek motor pak ben je pas echt een snelle jongen!

En wat dacht je van zo'n over the top zombie dokter kostuum? Man, wat een creepy gast ben je dan! Een bezoek aan de dokter zal nooit meer hetzelfde zijn... Voor jou niet, maar zeker niet voor al die andere gasten op dat feest! Want wedden dat je in zulke speciale verkleedkleding een onvergetelijke indruk maakt op al die andere feestgangers? Dat wordt dus een te gek verkleed feest!

Lees verder Lees minder

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Niet kunnen vinden wat je zocht?Bekijk deze categorieën eens