Menu

Ordinaire Kleding

In ordinaire kleding uit onze webshop ga je lekker je eigen gang. Want in zo'n shabby outfit hoef jij je van niemand wat aan te trekken!

In ordinaire kleding van Feestkleding 365 kun je ongegeneerd helemaal los gaan met carnaval of op een ander leuk verkleed feest. Sterker nog, het wordt eigenlijk gewoon van jou verwacht in deze asociale verkleedkleding. Want zo speel jij jouw rol als white trash, tuig of hooligan nog veel beter!

Natuurlijk zijn er altijd gasten die hun neus ophalen voor dat gepeupel. Die vrouw in haar exclusieve jurk, dat meisje in haar chique Cleopatra kleding, en die man in zijn stoere ridder kleding bijvoorbeeld. Want zoals jij je gedraagt, dat heurt toch echt niet. Maar zij weten niet hoe je een echt feestje moet bouwen!

Dus wat kan jou het schelen wat die andere gasten van jou vinden, jij vermaakt je prima in je ordinare kostuum. Met leuke accessoires, zoals tattoos, pruiken en op z'n minst een kratje bier, wordt je in zo'n aso pak helemaal tuig van de richel. Samen met die stoere jongens in Tarzan kleding en Holbewoner kleding en ander plebs heb je de tijd van leven op dat te gekke verkleed feest...

Lees verder Lees minder

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Niet kunnen vinden wat je zocht?Bekijk deze categorieën eens
Rock Kleding
Rock Kleding
764 producten
Punk Kleding
Punk Kleding
607 producten
Aso Kleding
Aso Kleding
374 producten
Biker Kleding
Biker Kleding
287 producten